WORLDTECH

اولین وبلاگ رسمی تکنولوژی و فناوری ایرانیان
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
سلام در این وبلاگ قراره که از برترین تکنولوژی های جهان حرف بزنییم که تا به حال بسیار پر طرفدار بودند که آدم حال میکنه پی با برترین ها در اختیار شما هستیم نظرات خود را برای ما ارسال کنید سازنده وبلاگ:omid
آرشيو
هفته سوم دی 1392
هفته سوم بهمن 1392
هفته چهارم دی 1392
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
1391
نويسندگان
omid
امید
محمد حسینی
کد هاي جاوا

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 203
بازدید دیروز : 123
بازدید هفته : 203
بازدید ماه : 586
بازدید کل : 90643
تعداد مطالب : 330
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1


< id=WindowsMediaPlayer1 height=45 width=150
classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6 style="border-style: ridge; border-width: 1px">
























کد اهنگ


 


دریافت کد آهنگ




< src=http://reader.webgozar.com/feedreader/reader.aspx?Feed=http://smsrooz.com/post/rss&maxFeed=5 language=java>
جدید ترین جنگ افزار ها  <-PostCategory-> 

 

 
http://www.up.persianv.com/images/fh06pw1dbgc43gwlo8rs.jpg

پروژه ی آموزش دلفین های نظامی که پیش از این در شوروی پیگیری میشد ، بنابر گزارشات در بندر Sevastepol اوکراین با هدف تربیت دلفین هایی برای گشت زنی مرزها و عملیات های جستسجو از سر گرفته شده است .


ادامه مطلب
طبقه بندی: متفرقه ی نظامی،
برچسب ها: بازیابی پروژه ی آموزش دلفین های نظامی توسط اوکراین، پروژه ی آموزش دلفین های نظامی، آموزش دلفین های نظامی، دلفین های نظامی، دلفین، واحد تاکتیکی دلفیناریوم، واحد دلفیناریوم، واحد تاکتیکی دلفیناریوم dolphinarium، واحد دلفیناریوم dolphinarium، dolphinarium، اولین گروه از دلفین های واحد Dolphinarium شوروی - مه 1966، مرکز تربیت دلفین، آموزش دلفین ها برای مقاصد نظامی،
 
Radar warning receiver

http://www.up.persianv.com/images/qu7dlwpaho7oqhekpqdp.jpg

گیرنده هشدار راداری که معمولا در هواپیماهای نظامی نصب میشود امواج ارسالی رادارها را آشکارسازی میکند چه در روی زمین باشد و یا روی هواپیمای دیگری نصب شده باشد.این سامانه اغلب قادر به طبقه بندی منبع رادار بر اساس نوع(بعنوان مثال:امواج پالسی یا امواج پیوسته) و قدرت آن میباشد.همچنین ممکن است توانایی تشخیص نوع تهدید را بر اساس امواج راداری که در معرض آن قرار گرفته است داشته باشد.



ادامه مطلب
طبقه بندی: متفرقه ی نظامی،
برچسب ها: اشنایی با گیرنده هشدار راداری (RWR)، بلك ارمی، گیرنده هشدار راداری (RWR)، ارتش سیاه، اشنایی با گیرنده هشدار راداری، گیرنده هشدار راداری، اشنایی با گیرنده هشدار راداری Radar warning receiver، گیرنده هشدار راداری Radar warning receiver، AN/ASQ 213،
ارسال توسط مهران
 
http://www.up.persianv.com/images/v4a6n8tgc68wvqivfxh.jpg

کلاس ایروکیز (Iroquois) یکی از ادوات مهم ضد زیردریایی برای نیروی دریایی کانادا به شمار می آید.در سال 1968 چهار ناوشکن ضد زیر دریایی متشکل از چهار ناوچه ایروکیز(Iroquois) سفارش داده شد. این کلاس شامل ناوچه های ایروکیز (Iroquois) و هرون (Huron) ، Athabaskanو Algonquin میباشد .

ادامه مطلب
طبقه بندی: ناوشکن , رزم ناو , ناوچه ها و ...،
برچسب ها: HMCS Algonquin (DDG 283)، اشنایی با ناوشکن Iroquois ساخت کانادا، اشنایی با ناوشکن Iroquois، ناوشکن Iroquois ساخت کانادا، ناوشکن Iroquois، Iroquoisارتش سیاه، بلك ارمی، Iroquois class destroyer، Iroquois class Guided-missile destroyer، Guided-missile destroyer Iroquois class، Iroquois class، Guided-missile destroyer، ایروکیز (Iroquois)، ناوشکنی با موشک هدایت شونده، ایروکیز (Iroquois) ناوشکنی با موشک هدایت شونده،
ارسال توسط مهران
 

CS300) KASITS)

http://www.up.persianv.com/images/yzmvdoukh7jlbjg80z2j.jpg

 
مطمئنا تا بحال یک موقعیت و یک مکان مناسب برای یک تک تیر انداز و یا یک ریکون(گرا دهنده) میتوانست وضعیت نبردرا تغییر دهد اما با آمدن دستگاه فوق دیگر نمیتوان امیدی به آنها داشت.تک تیر اندازی که در دلش ترسی از یافته شدن موقعیتش وجود نداشته باشد میتواند زندگی شما را از هر فاصله ای بگیرد.

ادامه مطلب
طبقه بندی: تجهیزات و تسلیحات انفرادی،
برچسب ها: لبه تکنولوژی!یابنده تک تیر اندازها و دوربین ها!!، SpotLite-P is an electro-optical system، SpotLite-P، CS300) KASITS)، CS300، SpotLite، LAS 1000،
ارسال توسط مهران
 
http://www.up.persianv.com/images/l25gxd0ccoo05bjdmy.jpg

گردان 707 ماموریت ویژه معروف به ببر سفید گلچینی از بهترین های یگان نیروهای ویژه ی فرماندهی جنگهای ویژه ارتش کره جنوبی یا (Republic of Korea Army Special Warfare Command ) می باشد. این واحد تنها واحد واکنش سریع ضد تروریستی کره جنوبی است که نیروهای آن انجام ماموریت های شهری ضد تروریستی را به عهده دارند.

ادامه مطلب
طبقه بندی: یگان های ویژه،
برچسب ها: 707 Special Mission Battalion، South Korea، Korea707 Special Mission Battalion، South Korea (White Tiger Battalion)، South Korea's 707 battalion (battalion White Tiger)، Battalion 707 in South Korea، یگان نیروهای ویژه ی فرماندهی جنگهای ویژه ارتش کره جنوبی، نیروهای ویژه ی فرماندهی جنگهای ویژه ارتش کره جنوبی، Republic of Korea Army Special Warfare Command، گردان 707 ماموریت های ویژه کره جنوبی (گردان ببر سفید)، اشنایی با گردان 707 ماموریت های ویژه کره جنوبی (گردان ببر سفید)، اشنایی با گردان 707 ماموریت های ویژه کره جنوبی، گردان 707 ماموریت های ویژه کره جنوبیبلك ارمی، ارتش سیاه، گردان 707 یگان های ویژه ویژه کره جنوبی (گردان ببر سفید)، گردان ببر سفید، گردان 707 یگان های ویژه ویژه کره جنوبی، بزرگترین مرجع جنگ افزار، جنگ افزار،
ارسال توسط مهران
 

TAURUS KEPD 350

http://www.up.persianv.com/images/ijmkpy47qu3yamw3i7i.jpg
 

حتی فکر کردن به این مطلب که کشوری بنام آلمان قصد ساخت یکی از پیشرفته ترین موشکهای کروز دنیا را دارد ذهن هر فردی را به خود مشغول میکند چه برسد به اینکه در این پروژه کشوری مثل سوئد هم به کمک ژرمن ها بشتابد!!!مهندسین شرکت تورس تا بحال در ساخت موشکهای کروز خودشان را بارها اثبات کرده اند و اینبار نیز آنها تصمیم گرفتند بیشتر تلاش خود را در پنهانکاری و قدرت وحشتناک این موشک معطوف کنند.

ادامه مطلب
طبقه بندی: انواع موشك های بالستیك,كروز و ...،
برچسب ها: اشنایی با موشک کروز رادار گریز KEPD 350 سایه مرگ، اشنایی با موشک کروز رادار گریز KEPD 350، موشک کروز رادار گریز KEPD 350، اشنایی با موشک کروز رادار گریز سایه مرگ، اشنایی با موشک کروز رادار گریز، موشک کروز رادار گریز، اشنایی با موشک کروز رادار گریز TAURUS KEPD 350 سایه مرگ، اشنایی با موشک کروز رادار گریز TAURUS KEPD 350، موشک کروز رادار گریز TAURUS KEPD 350، اشنایی با موشک کروز TAURUS KEPD 350 سایه مرگ، TAURUS KEPD 350، بلك ارمی، ارتش سیاه، KEPD 350، موشك كروز KEPD 350، موشك كروزTAURUS KEPD 350

امید وارم تا حالاکه بدون خوش گذشته باشه!!!؟؟؟

بمب اتمی [ویرایش]

بمب اتمی نام رایج وسایل انفجاری است که در آن‌ها از انرژی آزاد شده در فرآیند شکافت هسته‌ای، یا گداخت هسته‌ای برای تخریب استفاده می‌شود. بمب‌های اتمی که برمبنای گداخت کار می‌کنند نسل نوین بمب اتمی هستند و قدرتی بسیار بیشتر از بمب‌های شکافتی دارند. مبنای آزاد شدن انرژی در هر دو نوع بمب اتمی تبدیل ماده به انرژی (E = mc2)است اما در بمب‌های گداختی جرم بیشتری از ماده به انرژی تبدیل می‌شود. نخستین بمب اتمی که بمبی پلوتونیومی(از نوع شکافتی) بود در سال ۱۹۴۵م در جریان جنگ جهانی دوم در آمریکا ساخته و در شانزدهم ژوئیهٔ ۱۹۴۵م در صحرای آلاموگوردو در نیو مکزیکوی آمریکا آزمایش شد. آمریکا تنها کشوری است که از بمب اتمی (شکافتی-اورانیومی در هیروشیما وشکافتی - پلوتونیومی در ناگازاکی) استفاده نظامی کرده‌است. شوروی در سال ۱۹۴۹ دارای بمب اتمی شد.

اختراع این سلاح، ریشه طولانی در تاریخ علم فیزیک و شیمی دارد اما استفاده از دانش به دست آمده، برای ساخت بمب اتمی بیشتر به روبرت اوپنهایمر و ادوارد تلر نسبت داده می‌شود.

تاریخچهٔ سلاح‌های هسته‌ای [ویرایش]

اولین تلاش‌ها در جهت ساخت بمب اتمی در آلمان نازی آغاز گشت. در این دوران، شیمیدانی به نام پل هارتک از اساتید دانشگاه هامبورگ به توان بالقوه نیروی اتمی برای کاربردهای نظامی پی برد. وی در ۲۴ فوریه ۱۹۳۹ امکان استفاده از انرژی هسته‌ای به عنوان یک سلاح با توان تخریبی نا محدود را طی نامه‌ای به وزارت جنگ در برلین اطلاع داد. به‌دنبال این امر گروهی برای تحقیق در این رابطه تشکیل شد و وارنرهایزنبرگ فیزیکدان برجسته آلمانی به طور غیر رسمی سرپرست تیم تحقیقاتی آلمان برای ساخت بمب هسته‌ای گشت.

تصویر اولین آزمایش اتمی در ترینیتی ایالت نیومکزیکو

در همین زمان، آلبرت انیشتین طی نامه معروف خود به روزولت رئیس جمهور وقت آمریکا خطر دستیابی آلمان به تولید بمب اتمی را گوشزد کرد. متعاقب این اخطار روزولت دستور ایجاد پروژه منهتن با هدف تحقیق در این رابطه و تولید بمب اتمی را با همکاری کشور انگلستان صادر کرد. برای این پروژه تأسیساتی در لوس آلاموس در ایالت نیومکزیکو، اوک ریج ایالت تنسی و همفورد ایالت واشنگتن به کار گرفته شدند و تیمی از برجسته‌ترین دانشمندان آن دوران به استخدام این پروژه در آمدند. محققان آلمانی موفق به تولید بمب اتمی نشدند. اگرچه ادعاهایی در زمینه آزمایش نوعی ابزار هسته‌ای توسط نازی‌ها پیش از پایان جنگ جهانی دوم مطرح شده است[۱]. اما تیم آمریکایی به سرپرستی فیزیکدان برجسته، جی آر اوپنهایمر موفق به ساخت عملی اولین بمب هسته‌ای شد که در ۱۶ جولای ۱۹۴۵ در ناحیه‌ای موسوم به ترینیتی در نیومکزیکو آزمایش شد.

به فاصله کوتاهی در ۶ آگوست ۱۹۴۵، بمب افکن اسکادران ۵۰۹ نیروی هوایی آمریکا موسوم به Enola Gay(که اکنون در موزه‌ای در واشنگتن نگهداری می‌شود)، از پایگاهی در جنوب اقیانوس آرام به پرواز در آمد و در ساعت ۸:۱۵ دقیقه به وقت محلی، بمب موسوم به پسر کوچک را بر شهر هیروشیما ژاپن منفجر ساخت و بدین ترتیب نام کشور ایالات متحده آمریکا را برای همیشه در تاریخ تنها کشور استفاده از سلاح کشتار جمعی در تاریخ بشریت ثبت نمود . این بمب که در طراحی آن از ۶۴ کیلوگرم اورانیوم استفاده شده بود، از ارتفاع ۹۶۰۰ متری رها شد و در ارتفاع ۵۸۰ متری سطح زمین با شدتی معادل با انفجار ۱۵ هزار تن TNT منفجر شد. مجموع تلفات اولیه و کشته شدگان ناشی از عوارض این جنایت بزرگ ضد بشری را بالغ بر ۱۴۰۰۰۰ نفر تخمین می‌زنند. سه روز بعد در ۹ آگوست انفجار بمب مرد چاق در شهر ناگازاکی ژاپن موجب کشتار ۷۴۰۰۰ نفر انسان بی گناه دیگر شد. این بمب که از پلوتونیوم به عنوان ماده شکافت پذیر استفاده می‌کرد، انفجاری به شدت ۲۱ کیلوتن TNT ایجاد کرد. بمب دیگری نیز در پروژه منهتن تولید شده بود که هرگز از آن استفاده نشد.

پس از پایان جنگ دوم جهانی دانشمندان در آمریکا به تحقیق در رابطه با تسلیحات هسته‌ای ادامه دادند. اگرچه این تصور وجود داشت که هیچ کشوری دیگری در دنیا نمی‌تواند تا پیش از سال ۱۹۵۵ به فناوری ساخت سلاح هسته‌ای دست یابد، اما کلاوس فیوکس یکی از فیزیکدانان آلمانی که در رابطه با مواد فوق انفجاری (High Explosive) با تیم اوپنهایمر همکاری می‌کرد، طرح‌ها و جزئیات طراحی بمب آزمایش شده در ترینیتی را در اختیار جاسوسان شوروی قرار داد. به این ترتیب در ۲۹ آگوست ۱۹۴۹ اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی اولین آزمایش اتمی خود را با موفقیت انجام داد و غرب را در وحشت فرو برد. این انفجار اثر زیادی در تسریع جنگ سرد گذارد و موجب ایجاد رقابت تسلیحاتی بین آمریکا و شوروی گردید.

پس از آن ایالات متحده جهت حفظ برتری تسلیحاتی خود، تحقیق در رابطه با ساخت بمب گداختی(یا هیدروژنی) یا به عبارت دقیقتر، تسلیحات گرما-هسته‌ای (Termo- Nuclear) را آغاز کرد.پیش از این اوپنهایمر به دلیل اتخاذ مواضعی علیه ساخت تسلیحات هسته‌ای از سرپرستی پروژه کنار گذارده شد و ادوارد تلر هدایت عملی پروژه ساخت بمب هیدروژنی را برعهده گرفت. نخستین آزمایش یک وسیله گرما-هسته‌ای با اسم رمز مایک در نوامبر سال ۱۹۵۲ در جزیره کوچکی به نام الوگالب در مجاورت انی وتاک در جزایر مارشال انجام شد.وزن تجهیزات به کار رفته در این انفجار شامل دستگاه‌های تبرید به بیش از ۶۵ تن می‌رسید. از آنجایی که در این سیستم مستقیما از ایزوتوپهای دوتریوم و تریتیوم مایع استفاده می‌شد، به آن لقب بمب خیس(wet bomb) داده بودند .پیش بینی می‌شد که قدرت این انفجار معادل یک یا دو مگاتن تی ان تی باشد. اما برخلاف انتظار شدت انفجار معادل ۱۰٫۴ مگاتن تی ان تی بود. نتایج انفجار بسیار هراسناک بود. قطر گوی آتشین حاصل از این انفجار به ۵ کیلومتر رسید. جزیره الوگالب تقریباً تبخیر شد و حفره‌ای به عمق ۸۰۰ متر و شعاع دهانه ۳ کیلومتر برجای ماند.

نکاتی در مورد بمب اتمی [ویرایش]

  • منطقه انفجار بمب‌های هسته‌ای به پنج قسمت تقسیم می‌شود:۱- منطقه تبخیر ۲- منطقه تخریب کلی ۳- منطقه آسیب شدید گرمایی ۴- منطقه آسیب شدید انفجاری ۵- منطقه آسیب شدید باد و آتش. در منطقه تبخیر درجه حرارتی معادل سیصد میلیون درجه سانتیگراد بوجود می‌آید و هر چیزی، از فلز گرفته تا انسان و حیوان، در این درجه حرارت آتش نمی‌گیرد بلکه بخار می‌شود.
  • آثار زیانبار این انفجار حتی تا شعاع پنجاه کیلومتری وجود دارد و موج انفجار آن که حامل انرژی زیادی است می‌تواند میلیون‌ها دلار تجهیزات الکترونیکی پیشرفته نظیر ماهواره‌ها و یا سیستم‌های مخابراتی را به مشتی آهن پاره تبدیل کند و همه آنها را از کار بیندازد.
  • اینها همه آثار ظاهری و فوری بمب‌های هسته‌ای است . پس از انفجار تا سال‌های طولانی تشعشعات زیانبار رادیواکتیو مانع ادامه حیات موجودات زنده در محل‌های نزدیک به انفجار می‌شود.
  • پرتو رادیو اکتیو از پرتوهای آلفا، بتا، گاما و تابش نوترونی تشکیل شده‌است. نوع آلفای آن بسیار خطرناک است ولی توان نفوذ اندکی دارد.این پرتو در بافت زنده تنها کمتر از ۱۰۰ میکرون نفوذ می‌کند اما برای آن ویرانگر است.
  • پرتوی گاما از دیوار و سنگ نیز عبور می‌کند.هر ۹ میلی‌متر سرب یا هر ۲۵ متر هوا شدت تابش آن را نصف می‌کند. این پرتو نیز با توجه به فرکانس بسیار بالا، انرژی زیادی دارد که اگر به بدن انسان برخورد کند از ساختار سلولی آن عبور کرده و در مسیر حرکت خود باعث تخریب ماده دزوکسی ریبو نوکلوئیک اسید یا همان DNA شده و سرانجام زمینه را برای پیدایش انواع سرطان‌ها، سندرم‌ها ونقایص غیر قابل درمان دیگر فراهم می‌کند وحتی این نقایص به نسل‌های آینده نیز منتقل خواهد شد. برای جلوگیری از نفوذ تابش گاما به حدود ۱۰ سانتی‌متر دیوارهٔ سربی نیاز است.

بمب اتمی نوع A [ویرایش]

ساخت این نوع بمب اتمی بسیار ساده می‌باشد و تنها به مقدار کافی اورانیوم با خلوص مناسب که به روش مناسبی قالب گیری شده باشد (فرم نیم کروی)احتیاج دارد. در این روش اورانیوم قالب گیری شده توسط تفنگ ساده‌ای مورد هدف قرار می‌گیرد. این تفنگ مانند تفنگ جنگی بسیار ساده‌ای می‌باشد که تنها با باروت و یا هر چیز قابل انفجار دیگری پرشده و گلوله آن تنها اورانیوم غنی شده می‌باشد.برخورد دو قطعه اورانیوم باعث انفجار هسته‌ای می‌شود.بعلت اینکه دو قطعه اورانیوم همدیگر را دفع می‌کنند روش قالب گیری نیم کروی مهمترین بخش این کار می‌باشد.

تعداد بمب‌های اتمی موجود در جهان [ویرایش]

نقشه جهان بر اساس برخورداری کشورها از سلاح یا فناوری هسته‌ای ‏ پنج کشور که رسما دارای سلاح هسته‌ای هستند سایر کشورهای دارای سلاح هسته‌ای کشورهایی که در خصوص توسعه فناوری یا سلاح هسته‌ای مورد سوء ظن هستند کشورهایی که زمانی برنامه توسعه فناوری یا سلاح هسته‌ای داشته اند کشورهایی که دارای سلاح هسته‌ای هستند اما به طور گسترده آن را تولید نکرده اند

بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، در کنفرانس سلاح‌های هسته‌ای سازمان ملل در مکزیکو سیتی که شصت و دومین کنفرانس سالانه از این نوع محسوب میشد بیان کرد که تا تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۰۹ حدود ۲۰٬۰۰۰ بمب اتمی در جهان ساخته شده است.[۲]

کشورهای دارای جنگ افزار هسته ای [ویرایش]

کشورهای دارای حق وتو (انگلستان، فرانسه، روسیه، امریکا، چین) به علاوه کشورهای هند، پاکستان و کره شمالی تا کنون به فن آوری این جنگ افزار دست یافته اند.[۳]

بسیاری بر این باورند که اسرائیل نیز مجهز به سلاح‌های اتمی است، اما این کشور با در پیش گرفتن سیاست ابهام هسته‌‌ای هیچ گاه رسماً در اختیار داشتن سلاح هسته‌ای را تأیید نکرده است.[۴]

انواع بمب اتمی [ویرایش]

پدافند هسته‌ای [ویرایش]

استفاده از سلاح‌های اتمی به دلیل اثرات و ویژگی‌های خاصی بوده که سایر جنگ افزارها چنین قابلیتی ندارند از جمله:

  1. ایجاد خسارت‌های سنگین جانی و مالی
  2. غیر قابل استفاده کردن و آلودگی محیط
  3. تهدید طرف مقابل و تحت فشار گذاشتن طرف مقابل برای قبول خواسته‌ها
  4. تغییر توازن قدرت درجنگ
  5. وسعت شعاع تخریب و خسارات هنگفت
  6. استفاده سریع در هر شرایط
  7. نفوذ اثرات تخریبی آن در تاسیسات

البته با وجود این قابلیت‌ها کشورها ودولتهای دارنده سلاح هسته‌ای با مشکلاتی رو به رو اند به شرح زیر:

  1. مخالف اذهان عمومی جهان است.
  2. عمدهٔ تجهیزات و تأسیسات را نابود می‌سازد که خود دشمن نیز ممکن است به آن نیاز پیدا کند.
  3. آلودگی شدید هسته‌ای که باعث عدم استفاده از منطقه می‌گردد.
  4. عدم کنترل شعاع آلودگی که در اثر کم بودن ممکن است آن خسارت مورد نظر وارد نشود و همچنین با زیاد شدن شعاع آلودگی ممکن است به نیروهای خودی آسیب برسد.

اثرات و مراحل انفجار هسته‌ای [<a title="ویرایش بخش: اثرات و مراحل انفجار هسته‌ای" href=&qu

نظر گذاری مساوی با تبلیغ رایگان و دوستان وقتی نظر میگذارید با ذکر سایت خود نظر خود را ارسال نمایید

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






+ نوشته شده در شنبه 6 آبان 1391برچسب:,ساعت 16:10 توسط omid |

مطالب پيشين
» تغییر آدرس وبلاگ
» جدید ترین جنگ افزار ها
» شماره دوم مجله جهان فناوری
» گیکفا پلاس ایرانی 2
» مراحل ساخت بازی سایبر پانک
» نقد و بررسی
» چهارمین آسمان سامسونگ
» نقد بازی کرایسیس 3
» دانلود شماره اول مجله جهان فناوری
» پرونده کامل هوای مرده 3 در دو بخش
» عکس روز
» منظر باشید ویژه نوروز 1392
» باکس آرت
» گیمفا پلاس 4
» ویدیو سگ های نگهبان
» اسکرین شات
» یو بی ساقت





پيوندها


عینک آفتابی کررا khaterat دانلود جو الکترونیک آرتز سینمای ایران بازی آنلاین باحال ماشینی سایت مرجع دینی گیم 7 بازی و گیم برترین موزیک های دنیا لینک گاه فونj های فارسی ساعت رومیزی ایینه ای رقص نور لیزری موزیک

وبسایت ما رو لینک کنید و بعد لینک بذارین





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

دانلود جو
آنتی ماسون
الکترونیک آرتز
سایت اساسین
گیمفا
سایت مرجع دینی
حمل و ترخیص خرده بار از چین
حمل و ترخیص چین
شوری سنج اکواریوم
مستر قلیون
یکانسر
آی کیو مگ

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com